Σύβοτα

Στις ακτές του Ιονίου, γνωστά και ως Καραϊβική της Ελλάδας, τα Σύβοτα, είναι ένα στολίδι που συνδυάζει επιδέξια τη γαλήνη και τη φυσική ομορφιά. Τα Σύβοτα είναι γνωστά για τα αστραφτερά γαλαζοπράσινα νερά και τo καταπράσινo περιβάλλον, καθιστώντας τα ιδανικό μέρος για χαλάρωση.

Τα πολυάριθμα γιοτ που κοσμούν τη μαρίνα προσφέρουν ένα γραφικό σκηνικό για περιπάτους κατά μήκος της ακτογραμμής.

Τα Σύβοτα αποτελούν καταφύγιο για όσους αναζητούν χαλάρωση και θαλάσσια σπορ με τις μοναδικές παραλίες τους, όπως η Μπέλα Βράκα και η Μέγα Άμμος. Εκτός από τις εκδρομές με βάρκα και τις θαλάσσιες σπηλιές, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τη φιλική εξυπηρέτηση των παραθαλάσσιων ταβερνών.

Τα Σύβοτα δελεάζουν όσους αναζητούν μια ονειρική απόδραση στην παραλία με το σαγηνευτικό τοπίο και την ήρεμη ατμόσφαιρα.

Σύβοτα

Σύβοτα

Δές Οδηγίες

Τι να κάνεις

01

Beach Hopping & μίνι κρουαζιέρες

Εξερευνήστε τις εκπληκτικές παραλίες των Συβότων, όπως η Μέγα Άμμος, η Μπέλλα Βράκα, η Ζάβια, το Μέγα Ντράφι, ο Γαλλικός Μώλος, η παραλία ΔΕΗ και πολλές άλλες. Κάθε παραλία έχει τη μοναδική της γοητεία, από χρυσαφένιες αμμουδιές μέχρι κρυστάλλινα νερά.

Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ταξίδι με καραβάκι για να ανακαλύψετε τα κοντινά νησιά και παραλίες όπως η Πισίνα (η πιο διάσημη) και το Διαπόρι και μερικές απίστευτες θαλάσσιες σπηλιές. Εξερευνήστε τους κρυμμένους θησαυρούς των Συβότων και γίνετε μάρτυρας των συναρπαστικών τοπίων.

02

Υποβρύχια εξερεύνηση και πεζοπορία στη γύρω περιοχή

Βουτήξτε ή κολυμπήστε με αναπνευστήρα στις αστραφτερές θάλασσες για να εξερευνήσετε υποθαλάσσια σπήλαια και την ποικιλία της υδρόβιας ζωής.

Κάντε μια πεζοπορία για να εξερευνήσετε το υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Υπάρχουν όμορφα μονοπάτια με απέραντη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος στους λόφους που περιβάλλουν τα Σύβοτα.

Πεζοπορική διαδρομή: Η πεζοπορική διαδρομή ξεκινά από τα Σύβοτα, περνάει από τον Βράχωνα, μια εγκαταλελειμμένη παραδοσιακή πόλη, και καταλήγει στην ακρόπολη του Πολυνερίου. Περίπου το ένα τρίτο του ταξιδιού γίνεται σε επαρχιακούς δρόμους. Αν και η ανάβαση είναι κάπως δύσκολη, η απαράμιλλη θέα στα νησάκια στα Σύβοτα και στην Κέρκυρα υπερκαλύπτει τη δυσκολία.

03

Περίπατος στη Μαρίνα – Ηλιοβασίλεμα

Κάντε μια βόλτα στη γοητευτική μαρίνα, η οποία είναι γεμάτη με ζωντανά γιοτ και ψαρόβαρκες. Η προκυμαία είναι ένα ήσυχο μέρος για να κάνετε μια χαλαρή βόλτα το βράδυ.

Απολαύστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από ένα από τα γραφικά σημεία του χωριού και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση που δημιουργούν τα χρώματα που αντανακλώνται στο Ιόνιο Πέλαγος.

04

Ταβέρνες, Μπαρ και Καφέ

Απολαύστε φρέσκα θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα, τοπικές σπεσιαλιτέ και το κύμα που δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Χαλαρώστε ανάμεσα στα μπαρ και τα καφέ του χωριού κάθε στιγμή της ημέρας ως αργά το βράδυ.

Ιδέες

Εξερεύνησε επίσης...

preveza

Πρέβεζα

Ζαγοροχώρια

Ηγουμενίτσα

Τζουμέρκα

Ιωάννινα